D7: vaders vs zoons: 3-3!

Thesio ICT Professionals

Ter afsluiting van het seizoen speelde de D7 op een mooie woensdagavond hun laatste, mogelijk traditiestartende wedstrijd tegen de vaders. Om de vaders enigszins tegemoet te komen, werd gespeeld op een half veld.

De zonen waren erop gebrand te winnen en bleken fysiek duidelijk de sterkere partij. De vaders beschikten echter over een geheim wapen, in de persoon van keeper Ron van Apeldoorn. Haast niet te passeren, mede dankzij het formaat van het doel. Willem, keeper van de tegenstander, deed echter niet voor hem onder.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd zoals verwacht gemaakt door de D7: Tygo passeerde zijn vader en schreef de openingstreffer op zijn naam. Met een beetje hulp van de zoons – want in eigen doel getikt – konden de vaders de gelijkmaker noteren. In de eerste helft vielen vervolgens nog 2 doelpunten: een – dat valt niet te ontkennen – prachtige knaller van Dik Rouwenhorst en een mooie goal van Lars. Met 2-2 gingen de partijen de broodnodige rust in.

De tweede helft was helaas van korte duur, want voortijdig afgefloten vanwege een daarna geplande wedstrijd. En dat was maar goed ook, want het team van de vaders werd geplaagd door blessures en raakte flink uitgeput. Desalniettemin werd er door beide partijen nog een keer gescoord.

En zo eindigde de wedstrijd in een gelijk spel en konden de bierflesjes ontkurkt worden en de chipszakjes geopend. Complimenten aan de vaders, die met 3 man minder hun zoons goed partij gaven!