JO14 wint met nieuwe ballen 2e competitiewedstrijd tegen CDW

Banner Dirk Makelaars

Vandaag stond de wedstrijd tegen CDW JO 14 op het programma. Om half 11 was iedereen stipt aanwezig in de bespreekruimte van FC Driebergen. Douwe had zijn elleboog gebroken en was er helaas niet bij. Sterkte Douwe met het herstel!

Nadruk lag vandaag op gezamenlijk hoog druk zetten bij het verdedigen en een goede opbouw van achteruit bij het aanvallen.  Daarna naar Wijk waar we om 11.15 uur arriveerde. Na omkleden en warming up floot de scheidsrechter om 12.00 uur voor het begin van de wedstrijd. FC Driebergen JO14 startte goed en door hoog druk zetten werd de bal direct veroverd en kwamen de jongens door goede combinaties en voorzetten keer op keer voor de goal van CDW. Vele kansen werden gecreëerd  en binnen 10 minuten werd er achtereenvolgens gescoord door (Tobias afstandschot van 25 m) en Luuk na prachtige voorzet van Laurens. Voor de rust werd de score goed uitgebreid tot 6-0 door doelpunten van Sam (2x), Luuk en Mounir.

Hoewel CDW in de tweede helft nog even aanzette en terugkwam tot 6-1 werd de score verder uitgebouwd door Skye (2x spitsengoal), khalil (afstandsschot van 25 m), Sam (schot met links vanaf de 16) Luuk (afronding na voorzet) en  Mounir (kopbal). Eindstand 1-12!

Tevreden stapte spelers, coach en ouders van het veld af.  Op naar de volgende wedstrijd tegen Hoogland thuis aanstaande zaterdag om 11.15 uur.