10e jeugdvoetbaltoernooi Utrechtse Heuvelrug

Ook tijdens het Heuvelrugtoernooi had MO11-1 moeite met mindere tegenstanders maar werd toch de winst gepakt.

Het is bijna weer tijd voor het : jeugdvoetbaltoernooi binnen onze gemeente

 Op woensdagmiddag 27 september vindt het jaarlijkse Heuvelrugvoetbaltoernooi plaats. Dit jaar is het TIENDE toernooi! Extra feestelijk dus!

De jongens en meisjes, van zes tot elf jaar van de voetbalverenigingen binnen onze gemeente zijn weer aan de beurt!

Wethouder Veldhuizen doet de aftrap, en voor de kinderen geldt: wie de bal vangt, mag hem houden! Het college is voor zover mogelijk voltallig aanwezig, sommige collegeleden blijven de hele middag genieten van onze sportieve jeugd en samen doen zij ook de prijsuitreiking.

Een goede kans voor ouders en begeleiders om eens een wethouder te spreken, zonder een afspraak want ze lopen toch bij de velden! De kans is heel klein dat de burgemeester er ook is – hij heeft andere verplichtingen die dag.

Ongeveer 400 kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar voetballen met en tegen elkaar! Er is wat lekkers te eten, iets te drinken en natuurlijk zijn er ook weer prijzen te winnen.

Voor alle deelnemers is er weer een vaantje en de pouleprijzen zijn voor  … ? Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst de sportiviteitprijs uitgereikt, dus meer kans voor jouw team om te winnen.

Het toernooi wordt georganiseerd door vertegenwoordigers van voetbalclubs binnen de gemeente: DEV Doorn, FC Driebergen, HDS en SVMM.

Leerlingen van de sportklas van het Christelijk Lyceum Veenendaal – CLV – zijn weer de scheidsrechters. Voor hen is het Heuvelrugtoernooi een stage-ervaring.

Papa’s, mamma’s, broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, tantes en ooms, kom de jongens en meisjes aanmoedigen! Het is een feest om ze te zien voetballen!

Tot woensdagmiddag 27 september in sportpark De Woerd, De Woerd 2, Driebergen-Rijsenburg. Het begint om 14.00 uur en de prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Het belooft weer een heel gezellige en feestelijke middag te worden!

De deelnemende teams krijgen komende week bericht .

Inlichtingen bij Hans van Vugt via info@fcdriebergen.nl