C2 ligt op koers

Voor het eerst in maanden was het pareltje van ons aller FCD, de C2, helemaal compleet. Uiteraard was onze hulp toch weer even ingeroepen en had Joop zijn voetbalkwaliteiten bij de C4 geëtaleerd maar op tijd terug voor de eigen mannschaft. Dat doen onze jongens met veel plezier hoor, helpen daar waar nodig.
Na een walkover afgelopen zaterdag had de staf, en naast de trainers mogen Michiel, Jaap en Luuk, zeker niet vergeten worden wat twijfels over het fenomeen onderschatting en “naast de voetbalschoenen lopen” . In de voorbespreking hebben we het er nog kort even over gehad. De jongens lieten er geen enkele twijfel over bestaan dat dit zeker niet zou gebeuren en voor we goed en wel op de bank zaten was de wedstrijd al bijna gespeeld. Goede combinaties en scherpte bij iedereen zorgde voor een ruststand van, en ja u leest het goed, 6-0.
In de rust zijn we voor het eerst dit seizoen naar de kleedkamers teruggegaan, dat en de bijna fantasie opstelling die volgde bracht nou niet het beste in ons boven.  Het werd rommelig en de mooie combinaties bleven uit. Erg spijtig was het dat 1 ouder de 2 mooie goals van zijn zoon niet heeft kunnen zien omdat deze allebei al in de eerste helft vielen.
Toch waren ze er nu ook weer in grote getale,  de ouders. De jongens speelde de wedstrijd keurig uit en de teleurstelling van de 2 tegengoals werd weggespoeld  met een mooie eindoverwinning  van 7-2 en een flesje drinken voor iedereen omdat er geen “man van de wedstrijd” werd aangewezen maar dit vooral een collectieve overwinning werd.
De trainers hebben de druk wat verhoogd en kijken uit naar de eindrangschikking op het einde van het seizoen. Daar wordt wat van de C2 verwacht!