15 december 2018 Santarun

Rotary Driebergen Rijsenburg organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Santa Run om geld in te zamelen voor diverse goede doelen. Afgelopen jaar hebben we een mooie cheque van 2000 euro mogen overhandigen aan de jubilerende Speelweek, die voor de 50-ste keer georganiseerd werd. Daarmee is het jubileum extra feestelijk gevierd en is er voor gezorgd dat kinderen met financiële problemen thuis, mee konden doen met deze mooie week aan het einde van de zomervakantie. We hebben dus een bijzonder mooi lokaal doel mogen steunen.

De Santa Run vindt plaats op 15 december en ook dit jaar steunen we weer een aantal goede doelen. Een van de hoofddoelen is de scouting, de Dr. A.E. Hermansgroep. Van de bijdrage van de Santa Run kunnen zij een aantal vloeren in hun gebouwen laten vervangen. Hiermee dragen we bij aan de duurzaamheid van de gebouwen en het gebruiksgemak van de scoutingleden. Maar ook andere wat kleinere lokale doelen zullen profiteren van de opbrengst van de Santa Run, zoals de jaarlijkse Rotary Sinterklaasviering voor alleenstaande ouderen en de beroepenvoorlichting bij het Revius.

Wil jij met een groep vanuit jouw sportvereniging meedoen met deze fun loop en steun je daarmee een aantal goede doelen? Inschrijven kan heel eenvoudig door naar onze website te gaan: inschrijven.

Santa Run 2018 Flyer