1e FC Driebergen Open

Ben jij de nieuwe Barney, Stompe of Klaassen?

Op 28 januari vindt de 1e FC Driebergen Open plaats. Dit darttoernooi is voor de meeste FC Driebergen leden geen onbekend toernooi. De afgelopen 10 jaar hebben we kennis kunnen maken met jaarlijks terugkerende darttoernooi bij Dalto. Ook deze mooie traditie zetten we voort! De inschrijving is gesloten.

We darten zoals te doen gebruikelijk in koppels. Samen met je partner ga je de strijd aan met andere koppels. Het mooie van dit toernooi? Ook na de poulefase doe je nog gewoon mee aan het toernooi. Er is namelijk ook een knock-out ronde voor de mindere darters onder ons!

Het 1e elftal speelt op 28 januari haar thuiswedstrijd tegen FC Weesp 1. Alle reden om op FC Driebergen te blijven hangen, een hapje te eten en daarna een pijltje te gooien en een biertje te drinken.

Schrijf je vanaf nu in via onderstaand formulier. Kan je geen partner vinden? Maakt niet uit! Schrijf je in als individu en we zoeken op 28 januari een partner voor je.

Om deel te nemen aan dit toernooi moet je minimal 16 jaar zijn, de kosten per persoon zijn 5 euro en je kan je aanmelden tot zaterdag 21 januari. We hebben ruimte voor 32 koppels en……. vol is vol!

Ondanks dat de naam van het toernooi FC Driebergen open is kan niet iedereen deelnemen. Alleen leden en bekenden van FC Driebergen mogen deelnemen aan dit toernooi. Er is dus geen ruimte voor darters van buitenaf!

Namens de organisatie: Peter van Galen, Bjorn Geerding, Ben Mansvelder, Arie Sturkenboom, Mike van Hoof en Ed Saelmans.

Inschrijving is gesloten.