24 september voetbalfeestje bij seizoensopener FC Driebergen 1

Kapsalon Rob

De voorbereiding van het eerste elftal van FC Driebergen is in volle gang. Na een wat matige start op het Heuvelrugtoernooi (4e plaats) en een kansloze nederlaag tegen DOSC (5-1) begint het elftal steeds fitter te raken. Een overwinning in de oefenwedstrijd tegen CHRC (2-1) en de winst in de eerste bekerwedstrijd tegen SV Utrecht United (0-7) geeft natuurlijk wat vertrouwen. De komende weken zal heren 1 dan ook willen zorgen dat zij volledig klaargestoomd zijn voor de eerste competitie wedstrijd tegen Saestum.

Tot de seizoensopener heeft Driebergen nog drie wedstrijden op de planning staan. Aanstaande zaterdag spelen zij om 14:30 uur thuis op Sportpark de Woerd tegen SV Candia ’66 hun tweede bekerwedstrijd. Een ploeg die, netzoals FC Driebergen, vorig seizoen nacompetitie speelde na een uitstekend seizoen. Een mooie test om te kijken hoe ze er op dit moment voorstaan.

Op dinsdag 13 september om 20:30 uur speelt FC Driebergen thuis een oefenwedstrijd tegen de kampioen van vorig jaar. KVVA komt op bezoek en ook deze wedstrijd is een belangrijke graatmeter. De laatste wedstrijd voor de competitiestart is de bekerwedstrijd in Amerongen tegen DVSA op zaterdag 17 september om 14:30 uur.

De kraker tegen SV Saestum staat een week later op zaterdag gepland. Na afloop van de wedstrijd zal er een feestje zijn in de kantine. DJ Mees van der Kieft zal vanaf 16:00 uur in de kantine zorgen voor muziek. Als iedereen klaar is om de dansvloer op te gaan, kunnen we met z’n allen de start van de competitie gaan vieren tot 22:00 uur. Dit zal een beter feestje worden met de eerste drie punten op zak voor FC Driebergen 1. Daar hebben we natuurlijk jullie support voor nodig, dus wij hopen jullie allemaal langs de lijn te zien op zaterdag 24 september om 14:30 uur op Sportpark de Woerd.

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder is welkom op het feest na de wedstrijd. Laten we er met z’n allen een gezellig feest van maken, dus zorg ervoor dat 24 september alvast in je agenda is gereserveerd. Hopelijk zien wij jullie dan!