Voetbaldagen verplaatst naar weekend – Powered by Ubuntu Sport

Banner Balkan Restaurant

Begin deze week ontving u bericht over andere data, echter zijn de meeste scholen in Driebergen dan alweer begonnen. Daarom zijn de voetbaldagen verzet naar zaterdag 9 en zondag 10 mei, zie bericht hieronder: 

Na het bericht van de overheid van afgelopen week, is er contact geweest met onze partner Ubuntu Sport. Door het jaar heen organiseert Ubuntu Sport éxtra voetbalactiviteiten voor jeugdleden van FC Driebergen en andere geïnteresseerden.

Naast hervatten van de trainingen (nu gepland vanaf 5 mei en in eerste instantie voor kinderen tot en met 12 jaar) en de later nog te organiseren summercourses, hebben we in samenwerking met Ubuntu kunnen regelen dat er volgende week ook nog een voetbal 2-daagse wordt organiseert voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. Ook niet leden zijn van harte welkom! 

De voetbaldagen worden gehouden op zaterdag 9 en zondag 10 mei van 09:00 – 16:00 uur. De kosten voor de 2-daagse bedragen €89,- per kind inclusief lunch en ‘tussendoortje’. Door de kortingscode “weer lekker voetballen” in te voeren krijg je een korting van 26,- en bedraagt het bedrag dus €89,- in plaats van normaliter €115,-.

Inschrijven doe je hier. 

Alle activiteiten op sportpark de Woerd zullen plaatsvinden conform de voorgeschreven hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Bij inschrijving ontvang je hierover verdere instructiesWij hopen dat jullie samen met ons zorgdragen voor uitvoering hiervan! 

Team Ubuntu Sport 

Huug Brinkers (Jeugdbestuur FC Driebergen)