3e overwinning op rij voor FC Driebergen 1

Autoservice Cor Duiveman

Op een mooie nazomerdag heeft FC Driebergen Za1 zijn 3e overwinning behaald. ’t Vliegdorp werd met een magere 1-0 opzij gezet. Dat het op een makkelijke overwinning lijkt komt bedrogen uit.

Een veel sterkere thuisclub die er wel zin in had en met diverse invallers moest aantreden. Aanvoerder Jelle Adema, Paul v Hofwegen en Camiel Robbers zijn 3 dragende spelers binnen de bassis van FC Driebergen die ontbraken door kleine blessures.

De thuisclub zette aanval op aanval op maar er ontbrak kwam tegen een zwak ’t Vliegdorp moeizaam de eerste verdiende treffer .
Deze middag was er een perfecte arbitrage die weinig moeite had met deze sportieve wedstrijd en dus ook geen enkele kaart.

Het was FC Driebergen die de toonaangevende club was maar de kleine kansen die er kwamen te gehaast wilde verzilveren. Na een serie van 7 hoekschoppen zou je denken, er moet nu wel een keer gescoord worden, maar kwam je bedrogen uit. Door te haastig beslissingen te nemen knoeide men met de kansen totdat pas in de 33e minuut deze werden beantwoord door een mooie kopbal van Hidde v/d Werf
die deze kans beheerst inkopte. 1-0

Na een 1e helft met weinig hoogtepunten werd er 1 wissel toegepast en kwam Sven Evers in het veld voor de moei gestreden Jelle v/d Werf.

Een 2e helft waar de vele toeschouwers wel even voor goed wilde gaan zitten maar men kwam bedrogen uit. Na totaal 14 hoekschoppen genomen te hebben denk je er zal wat gevaar uit ontstaan ,maar nee dat gebeurde niet. Naar gelang de tijd verstreek denk je dat het wel eens in de laatste minuten toch nog mis zou kunnen gaan. Maar ondanks dat het weer leek op billen knijpen viel dat reuze mee en met de jonge Timon Houtschild aan het hoofd bleef de magere maar dik verdiende overwinning overeind.

Met een volledige score uit 3 wedstrijden mede koploper samen met de buren van SV Austerlitz.

Zaterdag as 16 oktober de uitwedstrijd tegen SVMM in Maarn aanvang 14.30

Stand 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat)

4e klasse G

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Uitslagen

4e klasse G

Alle uitslagen

Programma

4e klasse G

Programma komende weken