7 Oktober voetbaltoernooi Utrechtse Heuvelrug!

????

Op woensdagmiddag 7 oktober vindt het jaarlijkse Heuvelrugvoetbaltoernooi plaats. Vierhonderd jongens en meisjes, van de E- en F-teams- van de voetbalverenigingen in onze gemeente, zetten weer hun beste beentje voor!

Wethouder Veldhuizen doet de aftrap, en voor de kinderen geldt: wie de bal vangt, mag hem houden! Het college is voor zover mogelijk voltallig aanwezig, sommige collegeleden blijven de hele middag genieten van onze sportieve jeugd en zij doen ook de prijsuitreiking.

Ruim 400 kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar voetballen met en tegen elkaar! Er is wat lekkers te eten, iets te drinken en natuurlijk zijn er ook weer prijzen te winnen.

Voor alle deelnemers is er weer een vaantje en de pouleprijzen zijn voor  … ? (Misschien wint jouw team wel!)

Het toernooi wordt georganiseerd door vertegenwoordigers van voetbalclubs binnen de gemeente: DEV Doorn, DVSA, FC Driebergen, HDS, SVMM, en HDS. Leerlingen van de sportklas van het Christelijk Lyceum Veenendaal – CLV – treden op als scheidsrechters. Voor deze jongeren is het Heuvelrugtoernooi een stageproject.

Papa’s, mamma’s, broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, tantes en ooms, kom de jongens en meisjes aanmoedigen! Het is een feest om ze te zien voetballen!

Tegelijk heeft u zo ook de kans om eens met wethouders te praten.

Het toernooi wordt gehouden op woensdagmiddag 7 oktober in sportpark De Woerd, De Woerd 2, Driebergen-Rijsenburg. Het begint om 14.00 uur en de prijsuitreiking is rond 17.00 uur.

Het belooft weer een heel gezellige en feestelijke middag te worden!

Wil je meer weten? Informeer dan even bij de jeugdafdeling van je eigen club of bel nummer (0343) 51 35 64.