Aankondigingen kabinet – een update van FC Driebergen

Hoenderdaal

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en andere betrokkenen,

In dit bericht willen we jullie graag weer informeren over een aantal zaken.

Hervatten activiteiten voor de jeugd.
Op 21 april heeft het kabinet aangegeven dat het vanaf 29 april voor kinderen t/m 12 jaar weer mogelijk wordt om in teamverband te gaan sporten. Ook kunnen jongeren van 13 t/m 18 jaar georganiseerd en onder begeleiding samen buiten sporten (op 1,5 meter afstand).

Een mooi bericht! Hoewel we nog niet een heel goed beeld hebben hoe we dit praktisch kunnen realiseren, zijn we op dit moment druk bezig om een plan te maken. Daarbij zijn we afhankelijk van de richtlijnen vanuit de overheid en de KNVB en moet verdere afstemming met de gemeente plaatsvinden.

We merken dat hierin nog niet alles duidelijk is en er nog veel vragen zijn. Zodra er meer bekend is zullen we dit met jullie delen.

Veiligheid en gezondheid van spelers en vrijwilligers blijft voor ons het allerbelangrijkste.

Daarom willen we er ook nog even nadrukkelijk op wijzen dat het, zonder tegenbericht, vooralsnog VERBODEN is om het terrein van FC Driebergen te betreden.

We moeten nog even geduld hebben en willen volledige regie hebben en houden op alle activiteiten op ons complex. Alleen dan kan het veilig!

We willen ook de ouders nadrukkelijk vragen hier op te blijven toezien.

Verbeteringen aan onze accommodatie.
In een periode waarin er niet gevoetbald kan worden, hebben wij de staat van de tribune laten beoordelen. Het vervangen of herstellen stond al een aantal jaren op ons verlanglijstje en we hebben hier de afgelopen 3 seizoenen voor gespaard.

Er is een adviesrapport opgesteld waaruit blijkt dat vervanging niet direct noodzakelijk is. Met een duidelijk lagere investering kunnen we met een aantal herstelwerkzaamheden de komende 10 jaar vooruit. Frans van Haarlem (H&B Bouw) en een aantal vrijwilligers gaan komende periode aan de gang om er weer een gebruiksvriendelijke en nette tribune van te maken.

Ook de fietsenstalling is aangepakt. Deze is verder bestraat en verruimd. Ook zullen er duidelijke loop- en fietsgedeeltes worden aangebracht, zodat iedereen gestructureerd en veilig het sportpark op en af kan.

Wij hopen jullie hiermee weer voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn stuur dan een mail aan Info@fcdriebergen.nl

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Nel Spruit
Jelle Adema
Huug Brinkers
Hans van Vugt
Erik Zegwaart