FC Driebergen voetbaldagen 6 & 7 mei

Glaspunt Driebergen

Datum/Tijd
Datum: 06/05/2021 - 07/05/2021
00:00


De FC Driebergen Voetbaldagen in de meivakantie (6 – 7 mei)

Op 6 en 7 mei zijn de FC Driebergen Voetbaldagen in de meivakantie. Voor leden van FC Driebergen geldt een korting van 10% met de code DRIEB10. De FC Driebergen Voetbaldagen zijn voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar en vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Schrijf uw kind snel in via deze link.

De FC Driebergen Voetbaldagen in de meivakantie zijn de leukste voetbaldagen van de Utrechtse Heuvelrug en omgeving. Het zijn de voetbaldagen waar uw kind super enthousiast vandaan komt. Doordat er in kleine groepjes wordt getraind krijgen de kinderen meer persoonlijke aandacht. Hierdoor ontwikkelen de kinderen zich niet alleen beter  op voetbaltechnisch en voetbaltactisch vlak, maar ontwikkelen ze zich ook op persoonlijk vlak. Uw kind leert tijdens de FC Driebergen Voetbaldagen dus niet alleen beter voetballen, maar ook een betere teamspeler worden.

Thema: Champions League
De FC Driebergen Voetbaldagen zijn sowieso meer dan voetbal. Tijdens de voetbaldagen maken de kinderen kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen de kinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. Tijdens de FC Driebergen Voetbaldagen in de meivakantie is het thema: Champions League.

10% korting voor leden van FC Driebergen
Voor leden van FC Driebergen geldt er een speciale korting van 10%. Als u tijdens het inschrijven de kortingscode DRIEB10 gebruikt wordt de korting toegepast bij uw inschrijving.

Is dit echt wat voor uw zoon of dochter? Schrijf uw kind snel in via deze link.

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar info@ubuntu-sport.com.

We verwelkomen uw kind graag op 6 mei bij de FC Driebergen Voetbaldagen in de meivakantie! Tot dan!