FC Utrecht Voetbalkamp

van der Klift Kapsalon Driebergen

Datum/Tijd
Datum: 25/02/2021 - 26/02/2021
00:00


Kom als een echte FC Utrecht-speler voetballen bij het FC Utrecht Voetbalkamp in Driebergen in de voorjaarsvakantie op 25 en 26 februari 2021 bij FC Driebergen. Schrijf je snel in!

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp in Driebergen hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht-speler. Er is een programma samengesteld door de professionals uit de FC Utrecht Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het voetbalkamp waar kinderen super enthousiast vandaan komen omdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen maar ook beter hebben leren samenspelen.

Persoonlijke aandacht en meer dan voetbal

Er wordt tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen de spelers meer persoonlijk aandacht krijgen. Dit zorgt ervoor dat hen meer bijgebracht kan worden op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak. Door sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter voetballen, we helpen de kinderen zich ook op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Head of Coaches en trainers

Het FC Utrecht Voetbalkamp staat onder leiding van een Head of Coaches van de FC Utrecht Academie. Tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp krijg je training van verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de FC Utrecht Academie, talentvolle trainers van RAC-clubs (een samenwerkingsverband tussen Regionale Amateur Clubs en FC Utrecht) en talentvolle trainers van FC Driebergen die extra worden opgeleid door FC Utrecht.

Kosten en leeftijden

De kosten voor het FC Utrecht Voetbalkamp in Driebergen bedragen € 129,-. Dit is exclusief het verplichte en prachtige FC Utrecht Voetbalkamp tenue van € 30,-. Mocht het tenue al in je bezit zijn, dan hoef je deze € 30,- niet te betalen.

Deze € 129,- is inclusief alle tussendoortjes, lunch en drinken en inclusief een FC Utrecht goodiebag. In de goodiebag zitten onder andere twee wedstrijdkaartjes (te verzilveren na de Corona-periode) én nog andere leuke cadeaus van FC Utrecht.

Het FC Utrecht Voetbalkamp in Driebergen in de voorjaarsvakantie is voor alle kinderen van 7 t/m 13 jaar.

Schrijf je snel in!

Corona maatregelen

FC Utrecht Experience, FC Driebergen en Ubuntu Sport nemen de verantwoordelijkheid in de bestrijding van het Coronavirus zeer serieus, daarom zijn, direct na de eerste uitbraak van het virus al, alle maatregelen getroffen die nodig zijn voor het organiseren van een veilig en hygiënisch sportevenement. Er is een duidelijk protocol waarvan alle betrokken medewerkers, zowel op als buiten het veld, op de hoogte zijn. Wij zullen ten alle tijden toezien op de naleving van dit protocol en de regels zoals door de regering en het RIVM zijn voorgeschreven.

Vragen?

Neem voor vragen over de Corona maatregelen, of andere vragen met betrekking tot het FC Utrecht Meiden Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie in Utrecht contact op met: experience@fcutrecht.nl

Bekijk hier het volledige aanbod van de FC Utrecht Experience