FC Utrecht Voetbalschool

van der Klift Kapsalon Driebergen

Datum/Tijd
Datum: 11/04/2021
11:00 - 12:00

Locatie
Sportpark de Woerd


We leven in een uitdagende tijd. Helaas is het momenteel niet voor iedereen mogelijk om structureel te sporten. Gelukkig kunnen wij een uniek alternatief bieden; de FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen (FC Driebergen)! Zo kunnen kinderen toch lekker blijven voetballen.

Ervaar bij de FC Utrecht Voetbalschool hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie. Tijdens een reeks van tien trainingen leer je volgens een inspirerend programma te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hierdoor krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren.

De Voetbaldagen staan onder leiding van een Hoofdtrainer van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van FC Driebergen die worden opgeleid, talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden en assistent-trainers van FC Utrecht.

De FC Utrecht Voetbalschool is toegankelijk voor jongens en meisjes van 6 tot en met 13 jaar en start op 31 januari. Maar je kunt altijd starten met je eerste training, ook na 31 januari. Je betaal €14 per training (exclusief eenmalige aanschaf van het verplichte trainingstenue).

Ubuntu Sport neemt haar verantwoordelijkheid in de bestrijding van het Coronavirus zeer serieus, daarom hebben direct na de eerste uitbraak van het virus al alle maatregelen getroffen die nodig zijn voor het organiseren van een veilig en hygiënisch sportevenement. Er is een duidelijk protocol waarvan alle betrokken medewerkers, zowel op als buiten het veld, op de hoogte zijn. Wij zullen ten alle tijden toezien op de naleving van dit protocol en de regels zoals door de regering en het RIVM zijn voorgeschreven.

Schrijf je nu in!