FC Utrecht Voetbalschool

van Raalten Bouwadvies

Datum/Tijd
Datum: 13/12/2020
11:00 - 12:00

Locatie
Sportpark de Woerd


We leven in een uitdagende tijd. Helaas is het momenteel niet voor iedereen mogelijk om structureel te sporten. Gelukkig kunnen wij een uniek alternatief bieden; de FC Utrecht Voetbalschool in Driebergen (FC Driebergen)! Zo kunnen kinderen toch lekker blijven voetballen.

Bij de FC Utrecht Voetbalschool ervaar je hoe het is om te trainen zoals de FC Utrecht Academie. Tijdens een reeks van acht trainingen leer je volgens een inspirerend programma te werken aan het verbeteren van jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Hier krijg je nog meer plezier in voetbal én kun je beter presenteren.

De Voetbalschool staat onder leiding van een Hoofdtrainer van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van FC Driebergen die worden opgeleid, talentvolle trainers van clubs uit de regio die aan FC Utrecht zijn verbonden en assistent-trainers van FC Utrecht.

De FC Utrecht Voetbalschool is toegankelijk voor jongens en meisjes van 7 tot en met 13 jaar, en start op 1 november. Maar je kunt altijd starten met je eerste training, ook na 1 november. Je betaalt €14 per training (exclusief eenmalige aanschaf exclusief trainingstenue).

FC Utrecht en partner Ubuntu Sport nemen verantwoordelijkheid in de bestrijding van het Coronavirus zeer serieus, daarom hebben we direct na de eerste uitbraak van het virus al alle maatregelen getroffen die nodig zijn voor het organiseren van een veilig en hygiënisch sportactiviteit. Er is een duidelijk protocol waarvan alle betrokken medewerkers, zowel op als buiten het veld, op de hoogte zijn. Wij zullen ten alle tijden toezien op de naleving van dit protocol en de regels zoals door de regering en het RIVM zijn voorgeschreven.

Schrijf je nu in!

Data: november: 1, 8, 15, 22 en 29, december: 6, 13 en 20
Tijdstip: 11:00u tot 12:00u
Voor wie: Voor veldspelers van alle clubs, jongens én meiden van 7 t/m 13 jaar van alle niveaus, die gemotiveerd zijn hun skills te ontwikkelen.
Locatie: De trainingen zijn op het complex van FC Driebergen, direct aan de A12 gelegen en daardoor goed bereikbaar.