BC op uitnodiging van Univé naar het Abe Lenstra Stadion

Afgelopen zaterdag heeft de Businessclub van FC Driebergen de wedstrijd Heerenveen-FC Utrecht bijgewoond. Dit gebeurde op uitnodiging van een van onze sponsors, Univé verzekeringen. Een geweldige happening welke meer dan uitstekend verzorgd werd door de mensen van het Abe Lenstra Stadion en Univé uiteraard. Om half 2 vertrok de BC, vergezeld van enkele medewerkers van Univé regio Utrecht en Zeist, per bus naar het Abe Lenstra Stadion. De chauffeur van de touringcar, uiteraard verzorgd door onze hoofdsponsor Hoek, ontpopte zich als een complete reisleider met allerlei wetenswaardigheden over het landschap waar wij doorheen reden. Daarmee werd de vrolijke toon voor de rest van de dag meteen gezet.

Na een prima ontvangst, een spreker, uitstekende catering en een wedstrijdbespreking van Maarten de Jong, oud voetballer van Heerenveen, vervolgde de avond zich met de wedstrijd zelf. Voor velen nieuw en apart om het Friese volkslied mee te maken, meezingen bleek een brug te ver, waarna de wedstrijd aanving.

Met een gezellig samenzijn tijdens de pauze en na de wedstrijd in de Business lounge van Heerenveen eindigde dit 4e, en voorlaatste, event van dit seizoen van de Businessclub uiteindelijk weer op De Woerd. Een zeer geslaagde dag met dank aan Univé! Zie ook bijgevoegd fotoverslag van Hans vd Werff.