Belactie dames FCD met Vriendenloterij

Al geruime tijd wordt onze vereniging door de Vriendenloterij ondersteunt. Dat komt omdat een aantal leden van onze vereniging aan de Vriendenloterij deelnemen en daarbij hebben aangegeven dat zij een deel van hun inleg ten gunste van onze vereniging willen laten komen.

Het is alweer een aantal jaren geleden dat er vanuit de vereniging aandacht gegeven is aan deze vorm van ondersteunen. Omdat er volgens ons en de Vriendenloterij genoeg kansen liggen om het aantal deelnemende loten ten gunste van FC Driebergen te verhogen zal er volgende week een belactie worden georganiseerd.

In samenwerking met de Vriendenloterij zal er woensdagavond een belteam van FC Driebergen onze leden benaderen met als doel deel te gaan nemen aan de vriendenloterij. Dit belteam wordt gevormd door 5 dames van de Dames 1-selectie. Zij zullen tussen 19.00 – 21.30 uur de leden gaan bellen.

Wij zijn ons bewust dat u wellicht vaker benaderd wordt, maar wij hopen toch van harte dat u een luisterend oor heeft voor onze dames en dat u de vereniging, zeker gelet op de onze toekomst met de nieuwe accommodatie, wilt ondersteunen.

Alvast hartelijke dank.

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur,

Jaap Schagen

(penningmeester)