Beste wedstrijd van F8!

Het was weer vroeg; 8 uur verzamelen, maar de zon scheen en dat is altijd lekker. Geen mama te zien, dus dat zegt wat over het vroege tijdstip…

Na het opscheppen over en het uitlachen van de winterschoenen cq snowboots van alle papa’s, begaven wij ons naar Vianen, alwaar tussen de A2 en A27 gespeld moet worden op echt gras. Helaas was Nusreth in geen velden of wegen te verkennen. Dus ons team bestond uit: Gijs in de goal (eerste helft), Stijn, Vigo, Indy, Jordy, Joost, Koen en Kas.

Als snel bleek dat dit een pittige wedstrijd zou worden. Kalman kon nog geen koffie halen, en het stond al 0-1 voor onze F8. Jordy op Stijn en goal.

Maar binnen 1 minuut viel de 1-1. Dus we waren gewaarschuwd. Joost maakte mooie rushes langs de lijn en Gijs moest aan de bak in de goal. Helaas, de 2-1 en 3-1 vielen snel. Maar toen gebeurde er iets prachtigs: Hakje van Kas op het middenveld naar Jordy, die een prachtig schot loste op de goal en met een grote boog viel de bal via Stijn in de goal. Wat een mooi doelpunt! 3-2. Na 4-2 viel gelukkig weer een doelpunt aan onze kant door weer Stijn: 4-3. We voelden dat het erin zat. Corner voor Brederodes en helaas 5-3. De druk op Gijs werd groter en grote. Met 6-3 achter gingen wij de rust in.

Na de rust nam Vigo de keepersrol over van Gijs. Hij deed het goed. Koen deed erg veel verdedigingswerk en dat was ook wel nodig. Brederodes werd sterker en sterker. Indy had wel 3 grote kansen en schoot schitterend op de goal, maar wat was de keeper van Brederodes goed zeg. Anders was het al zeker 6-6 geweest. Uiteindelijk verloren wij met 8-3. Een beetje onterecht, maar Brederodes was wel iets beter.

Compliment aan ons team want ze hebben goed gespeeld!

 

Uw Verslaggever..