Bezoek FC Utrecht tegen regioteam!

Op zaterdag 29 juni 2013 start de BVO FC Utrecht de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op het complex van voetbalvereniging ‘t Vliegdorp te Soesterberg spelen zij een wedstrijd tegen een team wat bestaat uit diverse spelers van amateurverenigingen uit de regio.

Dat team wordt gecoached door ex-prof Hans de Weerd, die na zijn actieve carriere als voetballer bij veel van deze verenigingen als trainer/coach werkzaam is geweest.

De regiospelers zijn afkomstig van: DOSC, FC Driebergen, Jonathan, SO Soest, SVM, SV Zeist, VVZ’ 49, Woudenberg en gastheer v.v. ‘t Vliegdorp.

De wedstrijd start om 15:30 uur. Locatie: Sportpark Kerklaan, Kerklaan 10, 3712 BG Huis ter Heide.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te koop à € 7,50 (voorverkoop € 6,00, zie voor voorverkoop adressen www.vliegdorp.nl). Kaarten jeugd (tot en met 12 jaar) € 5,00.

Er is een gelimiteerd aantal VIP-kaarten beschikbaar. Voor € 60,00 heeft u met 2 volwassenen (of 1 volwassene + 2 kinderen tot en met 12 jaar) toegang tot de VIP-ruimte. In deze ruimte heeft u perfect zicht op de wedstrijd, mogelijkheid tot een ‘meet en greet’ met de spelers en wordt u van een hapje en drankje voorzien.

Voor meer info over deze wedstrijd en het bestellen van VIP-kaarten kunt u mailen naar secretariaat@vliegdorp.nl
of bellen met Helga Bekker 06-15240287
FC Utrecht - Regioteam