Binnenkort echt raak voor de F14?

Met een uitgedunde selectie vertrok de FC naar Doorn om het op te nemen tegen de F5 van DEV Doorn. Vaste coach Alfred had andere plannen dus werd voor de gelegenheid een andere vader aangesteld.

Moesten de mannen wennen aan de invalcoach of starten ze nou eenmaal traag? Ze stonden in ieder geval binnen 10 minuten al met 2-0 achter. Daarna kwam keeper Willem op dreef en zorgden Bhodi en Rijk voor rust in de verdediging. En met deze stand tijdens rust roken we een mogelijke overwinning, het zou de eerste van het seizoen kunnen zijn!

Reden genoeg om de mannen even goed toe te spreken tijdens de rust om vervolgens met goede moed aan de tweede helft te beginnen. Door mooi opbouwend werk van Sander, Remi en Stef werden de verre spitsen Willem en Nathan veelvuldig bereikt. Met name Stef wist de lange ballen van keeper Bart goed aan te nemen en in het 16 meter gebied af te leveren. Het kon ook niet anders of dit leidde tot een voorzet van Nathan op Willem die de bal genadeloos in het net schoot. 2-1, de kans op een overwinning kwam dichterbij en Willem vestigde zijn naam als topscorer van het team nog maar eens.

Dat Doorn daarna nog een keer Bart passeerde en de stand op 3-1 zette was jammer maar terecht. We waren het echter met zijn allen eens dat de 4e treffer niet goedgekeurd had mogen worden want die ging toch echt via de zijkant door de goal. En met de verre geur van een overwinning, een bloedneus voor Rijk, enkelklachten voor Bhodi en een dagje met minder motivatie voor Remi gingen we vervolgens aan de ranja, wetende dat het nu binnenkort toch echt eens raak zal zijn voor de F14 van Driebergen.