Businessclub FC Driebergen on tour naar FC Utrecht

Muta Sports

Afgelopen vrijdag waren 30 leden van de businessclub en sponsors te gast bij de wedstrijd FC Utrecht – FC Groningen. We werden vriendelijk ontvangen door Rob Zomers, gastheer bij FC Utrecht, samen met een delegatie van Spakenburg.

Na een hapje en een drankje, begon de wedstrijd. De eerste helft was niet om aan te zien, dus we hadden de hoop op een betere tweede helft.
Helaas ook de tweede helft was een deceptie, geen inzet, geen kansen, echt helemaal niets. Twee teams die de punten hard nodig hadden, gaven beide niet thuis.

We waren blij met het commentaar van Hans van Vugt onze eigen VAR, als oud-scheidsrechter wist hij het allemaal mooi te vertellen en bracht daardoor nog een beetje leven in het stadion.

Maar na afloop hebben we het toch gezellig gemaakt in de Wed en Waard lounge. Diverse artiesten maakten het sfeervol onder het genot van een pilsje en een heerlijk glas wijn hebben we de avond afgesloten.

Wij willen FC Utrecht hartelijk danken voor de gastvrijheid, we hopen volgend jaar op een betere wedstrijd. Misschien moeten we dan maar een keer naar die club in Amsterdam.

Groeten Rogier en Pieter.