Businessclub neemt afscheid van Guus Alfrink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nozawa

Donderdagavond 11 januari j.l. heeft de businessclub tijdens zijn nieuwjaarsreceptie, dit keer waren wij te gast bij Brasserie Brocante, afscheid genomen van Guus Alfrink, medeoprichter van Businessclub FC Driebergen in 2006. Herinneringen van diverse georganiseerde activiteiten uit het verleden werden opgehaald aan de hand van foto’s, PowerPointpresentaties en doelstellingen.

In het jaar 2006 was ‘CDN’ op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, omdat ‘Slijterij-Wijnhandel Hans van Vugt’ hiermee stopte. Om financieel niet afhankelijk te willen zijn van één grote hoofdsponsor heeft Guus Alfrink samen met Wilfred Furster de businessclub opgericht met als doel om de contacten met het bedrijfsleven in de regio Heuvelrug aan te halen en deze te gebruiken om de club een steviger fundament voor de toekomst te geven.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd Guus als dank voor zijn inzet van jaren een passend cadeau overhandigt.

Namens het hoofdbestuur van FC Driebergen, vertegenwoordigt door haar secretaris Kees van de Burg, ontving Guus ook op deze gezellige avond de door een ieder felbegeerde FC Driebergen sjaal en paraplu.

Guus, namens Businessclub FC Driebergen nogmaals onze dank!