Muta Sports

FC Driebergen Business Club

Bent u ondernemer in de regio Midden Nederland en heeft u feeling met dé voetbalclub van de Utrechtse Heuvelrug, dan is de Business Club van FC Driebergen wellicht iets voor u?

Diverse ondernemers uit Driebergen en omstreken komen ongeveer een keer per twee maanden bij elkaar waar gezelligheid voorop staat, maar zo ook de club met een extra bijdrage sponsort.

De Business Club probeert haar leden elk seizoen te verrassen met originele uitjes, waar op een relaxte manier genetwerkt kan worden. Bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerende potje Voetgolf, een voetbalwedstrijd van FC Utrecht bezoeken, een unieke activiteit bij een sponsor of een rondvaart door de grachten van Utrecht onder het genot van een hapje en een drankje (“Utrecht by evening”). De variëteit is telkens weer verrassend en daardoor buitengewoon succesvol.

De ondernemers zijn werkzaam binnen verscheidene branches in de regio en juist dat maakt het zo interessant. In de kern kent iedereen de haken en ogen van het ondernemerschap, waardoor de drempel erg laag is. En als dat dan in de sfeer kan gebeuren van de voetbalwereld (wellicht binnen de club waar je kind of kinderen voetbalt/voetballen) dan heb je het beste van meer werelden.

De bijdrage voor de Business Club van FC Driebergen bedraagt per seizoen slechts € 350,00 exclusief BTW. De bijeenkomsten worden daarmee bekostigd en u sponsort zo ook nog de voetbalvereniging!

Heeft u interesse om eens vrijblijvend zo’n bijeenkomst bij te wonen, schroom dan niet en neem contact op met Rogier de Mol 0652450004 of Pieter Vonk 0650292109 of stuur een e-mail naar sponsoring@fcdriebergen.nl.

Bent u benieuwd wie er al lid zijn van de Business Club van FC Driebergen, dan treft u hieronder de lijst aan.

Alpha Credit Nederland
ASU Advies en administratie BV
Showprint
Brasserie en Grand Café Brocante
Danny’s Tuinen
De Ridder Civiel- & Cultuurtechniek
Dirk Makelaars
Driebergse Weg- en Waterbouw
Timmerbedrijf Hijman
Gezondheidscentrum Rijsenburg
Health Center Hoenderdaal
Kookpaleis
Hoek Vervoer B.V.
Vierhout Van Wonderen Makelaars
Klift Roest Wonen
Convectis
De Mol Drankenspecialist
Sure-It BV automatiseringsdiensten
Van den Berg Sport
Hans van Vugt Persoonlijk
Van Raalten Bouwadvies
Schildersbedrijf Ritmeijer
Paul Brink Advies
Autodemontagebedrijf Kempenaar
Wijnen Tuinen
Autobedrijf Van der Sluijs
Van der Linden Bouw
Flanderijn en ter Weele incasso gerechtsdeurwaarders betalingsverkeer
Meeles Bedrijfsjuridisch Advies
Jansen Schoenen
Telecombinatie Driebergen
RCH Elektrotechniek