FC Driebergen Business Club

Bent u ondernemer in de regio van de Utrechtse Heuvelrug en heeft u feeling met dé voetbalclub van Midden-Nederland, dan is de Business Club van FC Driebergen wellicht iets voor u.

Diverse ondernemers uit Driebergen en omstreken komen ongeveer een keer per twee maanden (met een maximum van vijf keer per seizoen) bij elkaar voor bepaalde activiteiten (bijvoorbeeld lasergamen, roulette spelen, bezoek Bierbrouwerijmuseum), om tips van bepaalde gastsprekers voor het ondernemerschap te verkrijgen (zoals de ins en outs van communicatie met klanten, de uitdagingen van trainer/coaches in betaald voetbal) of gewoon voor het varen door de grachten van Utrecht onder het genot van een hapje en een drankje (“Utrecht by evening”). De variëteit in de soort bijeenkomst is telkens weer verrassend te noemen en daardoor buitengewoon succesvol. Vrijwel elk jaar wordt één contactmoment besteed aan het bezoeken van een voetbalwedstrijd.

De ondernemers zijn werkzaam binnen verscheidene branches en juist dat maakt het zo interessant. In de kern kent iedereen de haken en ogen van het ondernemerschap, waardoor de drempel erg laag is. Eenieder vecht in deze economie voor het verkrijgen en het behoud van zijn klanten. Netwerken is derhalve nog nooit zo essentieel geweest als in deze tijd. En als dat dan in de sfeer kan gebeuren van een voetbalwereld (wellicht binnen de club waar je kind of kinderen voetbalt/voetballen) dan heb je het beste van meer werelden.

De bijdrage voor de Business Club van FC Driebergen bedraagt voor het seizoen 2014-2015 slechts € 363,00. De bijeenkomsten worden daarmee bekostigd en u sponsort op die manier de voetbalvereniging!

Heeft u interesse om eens vrijblijvend zo’n bijeenkomst bij te wonen, schroom dan niet en neem contact op met Paul Brink of Milie Meeles via businessclub@fcdriebergen.nl.

Bent u benieuwd wie er al lid zijn van de Business Club van FC Driebergen, dan treft u hieronder de lijst aan. Als u op de naam gaat staan van het Business Clublid dan wordt u doorgelinkt met de eigen website (met uitzondering van de vetgedrukte namen).

 

Alpha Credit Nederland
ASU Advies en administratie BV
Showprint
Brasserie en Grand Café Brocante
Danny’s Tuinen
De Ridder Civiel- & Cultuurtechniek
Driebergse Weg- en Waterbouw
Timmerbedrijf Hijman
Gezondheidscentrum Rijsenburg
Health Center Hoenderdaal
Kookpaleis
Hoek Vervoer B.V.
Vierhout Van Wonderen Makelaars
Klift Roest Wonen
Convectis
De Mol Drankenspecialist
Sure-It BV automatiseringsdiensten
Van den Berg Sport
Hans van Vugt Persoonlijk
Van Raalten Bouwadvies
Schildersbedrijf Ritmeijer
Paul Brink Advies
Autodemontagebedrijf Kempenaar
Wijnen Tuinen
Autobedrijf Van der Sluijs
Van der Linden Bouw
Flanderijn en ter Weele incasso gerechtsdeurwaarders betalingsverkeer
Meeles Bedrijfsjuridisch Advies
Jansen Schoenen
Telecombinatie Driebergen
RCH Elektrotechniek