C2 en -14 zien talenten scheidsrechterskorps aan het werk

Afgelopen zaterdag vroeg Paul Kooiman, onze onvolprezen scheidsrechterscoördinator, mij of wij een oefenwedstrijd wilde spelen tegen <14 t.b.v. een door hem gegeven scheidsrechterscursus. Natuurlijk wilde wij aan dat verzoek voldoen en afgelopen dinsdagavond speelde 2 teams van FCD een heerlijke zomeravond wedstrijd.
Een genot om te zien dat er veel talent rondloopt op ons mooie sportpark. Verschillende scheidsrechters hebben hun opwachting mogen maken en verschillende andere scheidsrechters hebben het spel en hun collegae geanalyseerd.
Zoals het goede scheidsrechters betaamd floten zij hun wedstrijdminuten onopvallend en dus helder en goed. Hoe minder aanwezig hoe beter de scheidsrechter de wedstrijd beheerst. Over het spel van beide teams kunnen de trainers tevreden zijn. Mooie voetballende combinaties, mooie actie, veel beleving en heerlijke kansen over en weer. Uiteindelijk trekt de C2 aan het langste eind en weet de wedstrijd met 2-0 te winnen. Een uitslag ondergeschikt aan het belang van deze oefenpot.
Trainers van <14, Paul en natuurlijk alle spelers en kandidaat scheidsrechters, van harte bedankt voor jullie inzet. Wij doen graag nog eens mee als we gevraagd worden.
Ernst en Mick.
Trainers C2