C2 laat als kampioen helemaal niets liggen

FC Driebergen C2

Nadat we 2 weken geleden de kampioensschaal al binnenhaalde en vorige week thuis na een zeer benauwde overwinning tegen nummer laatst dit uitbundig gevierd hadden, traden de mannen nu aan tegen de nummer 2 in de competitie. Met een ongeslagen reeks van 14 wedstrijden op rij wilde we daar graag nr 15 aan toevoegen. Sporting 70 was onze tegenstander vanmiddag en zeer sportief hadden zij bloemen meegenomen voor de C2. Uit speelde we als enige keer in deze competitie gelijk. Zo maar even een “walk over” zat er niet in en zo dacht Sporting er ook over.

Dankzij een misverstand in de achterhoede van Sporting kwamen wij al snel op 1-0 door scherp opletten van Shakour. Hoewel wij wel het betere van het spel hadden gaf de tegenstander zich niet zomaar gewonnen.

Met rust moest Filip, onze keeper, zich laten vervangen en ook Mart zat weer in de lappenmand. Maar zoals zo vaak dit seizoen sloegen onze mannen in de 2e helft genadeloos toe. Met erg mooi voetbal, spectaculaire acties en voortreffelijk combinatiespel werd de tegenstander op de knieƫn gedwongen. Einduitslag 6-0 en daarmee kwam een eind aan een meer dan mooi seizoen.

Na afloop kregen alle spelers nog twee prachtige foto’s van het kampioensfeest en een hele mooie persoonlijke, welke gemaakt en beschikbaar gesteld zijn door fotograaf Robert Zwart.

Het hele team moest nogmaals op de foto maar nu als groene kampioen.

FC Driebergen C2 de groene kampioen

Alle ouders/supporters en belangstellende hebben via initiator Jaap voldoende geld bijeen gebracht om een zonnepaneel beschikbaar te stellen aan de club. U ziet dus overduidelijk bewezen: FCD C2 laat op geen enkel gebied iets liggen.

Hoewel de competitie er voor ons opzit blijven we lekker samen trainen, zullen we nog 2 oefenpotjes organiseren en nemen we nog deel aan 2 toernooien. We zien iedereen dus nog graag langs de lijn.