C2 sluit succesvol seizoen af bij PVCV

Zondag 5 juni gaat de C2 naar PVCV in Vleuten voor hun allerlaatste toernooi van dit seizoen. Het is prachtig weer en dat belooft dus al veel goeds. Wij missen onze keeper Pilip en onze 2e keeper Chakour maar nemen Thijs uit de D3 mee. Op ons eigen toernooi gingen we met de 2e prijs naar huis (zonder een nederlaag) en dat willen we vandaag minimaal evenaren.

De 1e wedstrijd trekken we makkelijk over de streep. 3-0. Zo die staat. Na een erg lange rust, die we heerlijk loom in de schaduw doorbrengen en waarin de spelers zelf een (door)kop spel bedenken en uitvoeren gaan we op voor wedstrijd 2. Het gaat ineens een stuk moeilijker en omdat we 2 100% kansen niet weten af te werken, sluipt de twijfel in de ploeg. Onze tegenstander is zeker zo goed als wij en dankzij 3 briljanten reddingen van Thijs blijft het 0-0.

Dan overkomt ons datgene waar wij dit seizoen nog niet mee te maken hebben gehad. De tegenstander scoort in de allerlaatste minuut de 0-1 en we gaan, en de eerlijkheid gebied dat te zeggen, met ons terechte 1e verlies dit seizoen van het veld af. De teleurstelling is groot maar duurt niet lang. Er wacht een nieuwe tegenstander. We zijn terug in de goede flow en rijgen de volgende zege aan onze kar: 2-0.

Nog 1 wedstrijd te gaan. De temperatuur blijft heerlijk en iedere meegekomen supporter geniet zowel van de zon als van het spel. De laatste wedstrijd breekt aan en wij zijn er klaar voor. Een van de betere wedstrijden die we met 3-0 winnen en waarin om onbegrijpelijke redenen 2 goals ook worden afgekeurd.

We worden weer 2e en Almere snoept ons de 1e plaats af. Een terechte winnaar die alles gewonnen heeft.

Het dream team C2 neemt afscheid van en in deze samenstelling. Onder leiding van Mick, Michiel en ondergetekende spelen we 22 wedstrijden, winnen er 17, spelen er 4 gelijk en verliezen er maar 1. We worden ongeslagen kampioen en pakken op 2 toernooien  2 tweede plaatsen. 14 jongens om trots op te zijn, in een geweldig plezierig voetbaljaar.

Pilip, Thijs, Thomas, Roan, Ronald, Joop, Daan, Sylva, Nick, Jaimy, Chakour, Yusef, Mart en Nathan: het was een feest jullie trainers en teammanager te mogen zijn dit seizoen. Het ga jullie allen, waar en met wie dan ook, verder goed. En we zullen elkaar vast nog eens ergens treffen op Driebergen of ergens op een ander sportpark.