C2 uitzwaai wedstrijd

Jongstleden woensdagavond werd er op ons 4e veld een beladen wedstrijd gevoetbald tussen de mannen van de C2 en de mannen van C2 DEV Doorn. Beladen omdat de meeste spelers van beiden teams elkaar doordeweekse ook op school treffen. De wedstrijd was natuurlijk allang van te voren uitgebreid besproken en in de ogen van sommige spelers allang gespeeld. Niemand wilde voor de ander onderdoen want morgen wacht de schoolbank en dat zit heerlijk na winst maar nogal vervelend na verlies.

Met precies 11 man traden wij aan. Helaas kwam een van de gladiatoren iets te laat en konden wij gelukkig een beroep doen op Marijn. Wij trokken direct ten strijde en dat leverde al snel de eerste kansen op. We knallen er 3 binnen en dan zakt het voetbal even weg en krijgt DEV nog een paar mooie kansen die onze doelman uit zijn doel ranselt. Helaas moet een DEV speler na een ongelukkige duikeling geblesseerd het veld verlaten.

Met rust zetten we alles even kort op een rijtje en starten aan de 2e helft. Het combinatie spel is terug een omdat we onzorgvuldig omspringen met de kansen worden het geen dubbele cijfers. We stappen uiteindelijk met een 7-0 overwinning van het veld nadat de uitstekend leidende scheidsrechter Pepijn Kooiman voor het einde fluit.

We kunnen niet wachten tot het morgen is om op school alles nog even heerlijk na te bespreken. Nu volgt er nog 1 uit toernooi en dan zit dit geweldige seizoen met deze heerlijke gasten erop. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van deze gassies, omdat ik besloten heb te stoppen met trainen, maar hoop hen nog vaak, als support dit maal, op de club te zien voetballen.
Mick zal waarschijnlijk nog verder gaan als trainer. In welke afdeling en met wie blijft nog even onduidelijk. 13 jongens maken de overstap naar de nieuwe B en 1 blijft er in de nieuwe C.

Een onvervalste uitzwaai wedstrijd dus waarbij ik iedereen in en om de C2 verder vooral veel plezier wens in hun verdere vervolg, binnen of buiten FC Driebergen.

Het ga jullie allemaal goed.

Ernst en Mick