C2 wint ruim van angstgegner

Jongstleden zaterdag trad de C2 aan tegen Magreb C1. Voor onze jongens, en ook in de huidige competitie,  een angstgegner. Samen met de C2 nl de medekoploper en vorig seizoen zowel uit als thuis verlies. Met een mooie overwinning  tegen Dovo en en geweldige wed”strijd” tegen Sporting achter ons werd dit al snel in de competitie  een sleutelduel.

Spelers en trainers hadden afgelopen week tijdens de training wat meer de nadruk gelegd op het afwerken op doel. Dat bleek een goede keus geweest te zijn. De eerste minuten waren , en dat zullen de vele ouders die ook nu weer langs de lijn stonden kunnen bevestigen, wat aan de tamme kant van de C2 zijde. Een wel vaker terugkerend probleempje waar we samen aan gaan werken. Na een minuut of tien kregen we de wedstrijd volledig in handen wat resulteerde  in 2 hele mooie aanvallen die even briljant werden omgezet in doelpunten.

Echt veel problemen waren er tot de rust niet meer voor ons. Na wat korte instructies en twee wissels starten de 2e helft. Ook nu weer : even op gang komen. Toen het eenmaal begon te lopen was er geen houden meer aan en liepen we makkelijk uit naar 6-0. Een grote uitslag die waarschijnlijk tot een mega uitslag had kunnen uitgroeien als we alle kansen in doelpunten hadden weten om te zetten.

Twee complimenten wil ik graag uitdelen; Een foutloos fluitende scheidsrechter Paul Kooiman en heerlijke enthousiaste ouders langs de lijn. Heel heel fijn dat jullie er steeds weer zijn.
Met fijn samenspel gaan we een hele fijne 2e seizoenshelft tegemoet.

Trainers Ernst en Mick.