Combinatie team VR1/VR2 wordt 4de op het 3e helft toernooi in de Bilt

ZAM Zeist Doorn

Voetbal, leuke tegenstanders, mooi weer, gezelligheid en een sappie, meer is er niet nodig voor een leuk toernooi!

Op zondag 4 juni deden de vrouwen van FC Driebergen voor de tweede keer mee aan het 3e helft toernooi in de Bilt.

De eerste wedstrijd tegen FC Koekoek werd met 1-0 gewonnen met een prachtig doelpunt van Roos en een blauw oog voor Lia.

De tweede wedstrijd werd een gelijk spel zoals VR2 altijd speelt tegen Saestum 4-4, waar FC Driebergen eerst achter kwam te staan met 0-4, hierbij werd getwijfeld of Amal al wel wakker in het goal stond. Hierdoor werd FC Driebergen wel even wakker geschud en bij de aftrap schoot Irene dan ook vanaf de middenlijn direct het andere goal in(oke oke we speelden op een half veld), daarna volgende er nog goals van nog een keer Irene, Esther en Sarah.

De derde wedstrijd werd met 2-0 gewonnen van DMC waarin er een schitterd doelpunt van Lisette vanuit achter over de keeper heen ging en het andere doelpunt door Tamar gemaakt werd. In deze wedstrijd kwam het team er ook achter dat bij Sandra nog wel wat keeperservaring was blijven hangen van vroeger door een aantal reddingen.

De vierde wedstrijd werd verloren met ??? Hierdoor werden de vrouwen van FC Driebergen tweede in de poule en gingen door naar de finale rondes, deze halve finale wedstrijd werd helaas verloren met 1-0, Hierdoor moest er doormiddel van penalty’s gestreden worden om de 3e en 4e plaatst.

Onze altijd charmante Roos nam plaats in het goal en deed haar stinkende best om Sporting aan het zweten te maken, dit was helaas tevergeefs want de penalty’s werden verloren met 4-3. Esther, Tamar en Sandra wisten hun penalty raak te schieten. Amal schoot goed de rechter hoek in maar de keeper van Sporting had een mooie redding en de vijfde penalty wilde Lia nemen maar dacht toch mooi niet waardoor Lisette zich opofferde en de bal tegen de lat knalde, Sporting raakte hun 5e penalty wel en wonnen hierdoor.

Onze grootste dank gaat uit naar onze trouwe supporter van de dag: Kaya die veel tijd doorgebracht heeft in de auto om te waken over de spullen.