Commissie Voetbal Technische Zaken (VTZ) seizoen 2019/2020

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

Binnen onze vereniging vervult de commissie VTZ (Voetbal Technische Zaken) een erg belangrijke rol. Zij zorgen met elkaar voor de teamindelingen, het begeleiden van trainers en borgen het technisch beleid (vastgelegd in het Technisch Beleidsplan).

Onlangs heeft Jamie Herber (huidig voorzitter Voetbal Technische Zaken) aangegeven de combinatie van het trainen van een selectieteam, het volgen van een opleiding en het voorzitter van de commissie VTZ teveel tijd in beslag neemt. Daarom heeft hij besloten zijn taak als voorzitter VTZ voor komend seizoen te willen overdragen. Na een aantal gesprekken en onderlinge afstemming binnen de commissie VTZ is Henk Verberne (op dit moment actief binnen VTZ voor de Vrouwen afdeling) bereid gevonden om de rol van voorzitter per 1 juli aanstaande van Jamie over te nemen.

We zijn blij dat Jamie (met zijn kennis en ervaring) wel actief blijft binnen de commissie VTZ. Hij zal namelijk de taak van Valentijn Zegwaart overnemen, die assistent-trainer wordt bij het eerste elftal (zaterdag senioren).
De VTZ commissie zal komend seizoen bestaan uit de volgende leden:

Henk Verberne (voorzitter en dames/meisjes)
Ben Adema (senioren heren)
Jamie Herber (bovenbouw jeugd jongens)
Peter Duiverman (middenbouw jeugd jongens)
Jan Brouwer en (onderbouw jeugd jongens)

Wij willen Jamie en Valentijn bedanken voor de tijd en energie die zij het afgelopen seizoen als respectievelijk voorzitter en VTZ-lid hebben besteed aan het opzetten van de nieuwe VTZ-structuur en alle operationele activiteiten die daarbij horen.

Hiermee is een mooi en stevig fundament gelegd om verder op te kunnen bouwen. We wensen Jamie, Valentijn en de VTZ-leden veel succes komend seizoen.

Huug Brinkers
Voorzitter Jeugdbestuur FCD.