Corona maatregelen nav nieuwe overheidsrichtlijnen

Thesio ICT Proffesionals

Beste leden, ouders en overige belangstellenden van FC Driebergen,

Het zit ons als club niet mee. De eerder genomen corona-maatregelen blijken niet voldoende te zijn. Op basis van nieuwe overheidsrichtlijnen zullen we nog strengere maatregelen moeten nemen.

Dit is verre van leuk en dat begrijpt iedereen, maar we hebben geen keus.

Duidelijk is dat competitie voor de komende weken is stilgelegd.

Positief is dat onze jeugdleden tot en met 17 jaar mogen blijven trainen en onderlinge wedstrijden kunnen spelen op onze club.

Helaas zijn er vanaf woensdagavond 14 oktober 22.00 uur, GEEN trainingen voor leden van 18 jaar en ouder. Ook de kantine, douches, toiletten en kleedkamers zijn gesloten.

De geplande voetbaldagen in de herfstvakantie voor jeugd van 21 tot en met 23 oktober gaan zonder tegenbericht door. Er wordt daarbij een zeer uitgebreid protocol gehanteerd om alles goed te laten verlopen.

Wat de nieuwe maatregelen exact betekenen voor onze club en vooral de oudere leden is nog niet duidelijk. De KNVB is in overleg met NOC*NSF en het ministerie van VWS bezig om de nieuwe maatregelen te vertalen voor het voetbal. Men heeft aangegeven ons hierover de komende dagen nader te informeren.

We gaan samen met voetbaltechnische zaken, trainers en andere vrijwilligers kijken naar de mogelijkheden om, voor zoveel mogelijk leden, voetbal mogelijk te maken. Dit doen we uiteraard binnen de aangescherpte richtlijnen.

We blijven jullie informeren over verdere ontwikkelingen.

Namens het bestuur,

Erik Zegwaart
Voorzitter FC Driebergen