Corona regels FC DRIEBERGEN vanaf 6 november 2021

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

Op basis van de laatst ontvangen informatie van de overheden, de KNVB en NOC*NFS over Corona, zijn dit de regels die FC DRIEBERGEN hanteert.

Bezoekers, jong en oud zijn van harte welkom op ons sportpark De Woerd 3 in Driebergen. Natuurlijk geldt nog steeds dat je thuis blijft als je klachten hebt (ook als je gevaccineerd bent!) en respecteer ook de 1.5 meter richtlijn.

Voor toegang tot de FC Driebergen sportaccommodatie (kantine, terras, kleedkamers, toiletten en secretariaat) zijn de regels aangescherpt. Personen vanaf 18 jaar en ouder dienen bij binnenkomst op verzoek van onze vrijwilligers hun persoonlijke Corona-Toegangsbewijs (CTB), meestal een geldige QR-code, te tonen. Personen jonger dan 18 jaar kan om hun ID worden gevraagd om hun leeftijd te controleren.

UITZONDERING: Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de CTB-verplichting niet. Dat betreft o.a. onderhoud-professionals, scheidsrechters, trainers/coaches/leiders (ook van de uitspelende clubs) en vrijwilligers etc. Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden, moeten als publiek wel een CTB tonen als zij de accommodatie willen betreden.

Corona Toegangsbewijs (CTB)
/ geldige QR code
KantineBuitenterrasToiletKleedkamersBestuurskamer
Jonger dan 18 jaarNIETNIETNIETNIETNIET
Vanaf 18 jaar en ouderWELWELWELWELWEL

Het bestuur

Download de poster door op deze link te klikken Corona-FCD-poster-Nov-2021