D2 nog volop in titelstrijd

Na de prachtige overwinning op koploper Bunnik D1 van een week geleden moest de D2 zaterdag in alle vroegte naar Houten om daar te spelen tegen Delta Sports. We waren compleet inclusief een groot aantal meegereisde ouders.

Na een prachtige opkomst met muziek floot de scheidsrechter om exact 9.00 uur. De beginfase speelde de D2 slordig maar in het tweede gedeelte in de eerste helft ging de D2 steeds beter draaien. Dat resulteerde in een eigen doelpunt van Delta Sports na goed aandringen van Youri. We konden met een 1-0 voorsprong de rust in.

Na wat aanwijzingen van de coaches Jaap en Geert speelde we de tweede helft wat agressiever. FC Driebergen creƫerde op het middenveld een speler extra met Pomme die steeds goed doorschoof en zo speelden we voornamelijk op de helft van de tegenstander. Helaas wist Delta Sports gelijk te komen door de schaarse kansen die zij kregen.

Nu moest de D2 flink aan de bak en begon zij nog fanatieker aan te dringen. Dat resulteerde in een aantal mogelijkheden maar steeds was de eindpass net niet goed. Gelukkig maakte Delta Sports wederom een eigen doelpunt na 16 minuten in de tweede helft en de D2 speelde de wedstrijd goed uit zodat de 3 punten mee terug konden naar Driebergen.

Bunnik won van medeconcurrent de Bilt zodat met nog 1 wedstrijd te spelen Bunnik en Driebergen met een gelijk aantal punten aan kop gaan. De laatste wedstrijden zullen bepalend zijn wie er kampioen wordt, spannend dus…..!