Dames 1 verkoopt 41 loten

Zoals aangekondigd op onze website hebben een aantal dames van Dames 1 woensdagavond 12 november zich beschikbaar gesteld om via een belactie in samenwerking met de Vriendenloterij loten te verkopen. Van ieder verkocht lot komt de helft van de inleg ten gunste voor de club.

Met als motto “Hiermee voorkomen we dat de contributie wellicht omhoog moet” werd er vol enthousiasme de ledenlijst afgewerkt. Was er in het begin in meer of mindere mate drempelvrees, naar mate de tijd vorderde werd er met steeds meer verve geprobeerd de mensen over te halen en met succes. 41 loten zijn er toegezegd. Een fantastisch resultaat als u bedenkt dat we slecht een klein belteam hadden van gemiddeld 4 dames.

De dames hebben de smaak te pakken en willen in Januari 2015 graag nog een keer aan de slag. Dan zal er ook aan een herenteam gevraagd worden hun steentje bij te dragen.

Mocht u nog niet gebeld zijn en toch op deze manier de club willen ondersteunen, wij bellen u in januari 2015.  Wilt u al eerder deelnemen ten gunste van FC Driebergen, kijk dan even op de website van de Vriendenloterij, www.vriendenloterij.nl.

Dames, nogmaals petje af en namens iedereen ontzettend veel dank.

Het bestuur