“Damesdag” bij de kaartmarathon in Champ Aubert

van Raalten Bouwadvies

Zaterdag 11 januari eisten Bea en Marrie de overwinning op bij respectievelijk het klaverjassen en het jokeren. Met in totaal dertien tafels was dit top etablissement weer gezellig gevuld.

Was nog ruimte geweest voor iets meer maar een wintergriepje hing nog boven Driebergen kennelijk. Het jokeren kende vooral een strijd tussen Marrie en Eef en werd pas in de derde ronde in Marrie’s voordeel beslist. Lia was de constante derde van de dag.

Bij het klaverjassen begonnen Bea en Angela de dag goed met een score van ruim boven de 5000 punten. Angela liet het in ronde twee wat liggen om vervolgens in de finaleronde weer met een 5000 plus te eindigen.

Titelverdediger Henny begon de dag slecht met een wel heel magere 1037, maar revancheerde zich ijzersterk in ronde twee en drie. Voor hem was de dag echter te kort. Bea wist stand te houden en werd met een score van 15012 (gemiddeld 5004) winnares van de Hennie Knoop trofee.

Zo waren de eindstanden voor enkelen het hoogtepunt van de dag, maar voor alle anderen was dit toch vooral de lunch die ons door Etienne en Tigo werd voorgeschoteld.

Voor de prijzen ook dank voor Jumbo De Sluis en De Mol dranken.

Zie voor uw eigen analyse de bijgevoegde lijsten.