Businessclub met de handen in het haar

Thesio ICT Professionals

Wat gebeurt er als je leden van de Business Club van FC Driebergen opsluit in een escape room? Kunnen ze als team opereren onder tijdsdruk? De minuten tikken namelijk weg en er is geen tijd te verliezen. Ze zijn natuurlijk gewend om te ondernemen, maar ontsnappen uit een escape room is natuurlijk andere koek.

En dat bleek ook wel. Met 16 leden is de Business Club afgelopen dinsdag naar The Maxx geweest. Daar werd de club opgedeeld in drie teams en vervolgens opgesloten in drie verschillende kamers met als doel om zo snel mogelijk te ontsnappen. Sommigen stonden, nadat de deur in het slot was gevallen, letterlijk met de handen in het haar. Anderen gingen direct aan de slag om aanwijzingen te zoeken, puzzels op te lossen en codes te kraken. Het enthousiasme groeide en één van de leden had zelfs de gedachte om op het plafond van de escape room te kijken. Hij moest dat echter bekopen met een harde val op de grond.

Uiteindelijk heeft maar één team weten te ontsnappen in nog geen 50 minuten door op een goede manier samen te werken. De winnaars zijn: Pieter Vonk (Melchers), Hans van Vugt (Bestuur), Paul van Oosten (NAVARA), Erik Wolsing, (ING), Dirk Boon (DIRK Makelaars) en Danny van Ginkel (Danny’s Tuinen).

De volgende bijeenkomst is de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel in Restaurant Brocante op 11 januari.