De eerste punten zijn binnen!

Na 2 redelijk makkelijke bekerwedstrijden(18 voor en 5 tegen) mochten we zondag aantreden voor de competitie. Onze tegenstanders uit Amersfoort waren nog maar net uit de luiers.. Allemaal jonge gastjes en toen ik hun warming-up zag was ik er niet gerust op. In onze as staat nl voor 250 jaar aan leeftijd. Denk dat als wij de leeftijden van de tegenstanders zouden optellen met het publiek erbij dat ze dan nog niet aan die 250 jaar kwamen.

Scheidsrechter v. Barneveld was na lange tijd eindelijk weer eens op komen dagen en floot om 11 uur voor de aftrap. Onze tegenstander probeerde gelijk druk te zetten. Die hadden ons waarschijnlijk zien lopen in de warming-up en dachten dit varkentje wel even te wassen. Dit leek er in eerste instantie ook wel op want hun kregen de eerste grote kans. Gelukkig stond het vizier van de spits niet heel scherp.

Hierna pakten wij het beter op. Met een paar hele snelle counters werden er al snel 3 goals gemaakt. Gelukkig hadden we hulp van Sven en Richard uit de A1. Deze jongens voetbalde makkelijk mee en waren dan ook een plaag voor de verdediging. Na de goals van Jeroen en Kevin stokte het een beetje in ons spel. We speelden heel slordig en er kwamen weinig ballen meer aan. Ondergetekende was niet in zijn hum. Ik kreeg de bal maar niet bij 1 van mijn eigen ploeg. Elke bal was een prooi voor de tegenstander en het leek wel alsof ik overschrijving had aangevraagd naar HVC. Ik was hun 12e man op dat moment!

Afijn we gingen de rust in met een 3-1 voorsprong en we spraken in de rust af dat we simpeler moesten voetballen. Nou ik zal je vertellen dat dat niet gelukt is. Wat ik in de 1e helft liet zien leek wel een virus voor de rest met uitzondering van Ronnie onze keeper. Iedereen leek wel besmet. Wil er verder dan ook geen woord meer over vuil maken en het positieve eruit halen. Dat was de uitslag, 5-3.

John