De ene avond is de andere niet

Bij het jokeren kon terecht gezegd worden; de ene avond is de andere niet. De winnares van de vorige avond moest vandaag genoegen nemen met de poedelprijs. En nog toevalliger was de winst voor Els van Hofwegen terwijl juist zij op 14 oktober met de poedel naar huis ging. 

Ergens daar tussenin stond Lia Geerding en daarmee in de totaalstand duidelijk aan de leiding.

Bij het klaverjassen zetteHugh de Ruiterzijn opmars naar het podium heel overtuigend voort. Winnaar van deze avond met maar liefst 8 punten voorsprong op de nummer twee; Patrick Balk. Hugh neemt nu ook de eerste plaats in de totaalstand in met Fred Knoop op de tweede plek. Die is geleidelijk naar boven gekropen en profiteerde van een matige score van Jan Hol. Mike Gerrits debuteerde met een nette derde plek. Nel Stolker bleek het meest gemiddeld en Andor Schimandl had dat achteraf waarschijnlijk ook liever gehad.

 

Natje, droogje en prijzen werden mede mogelijk gemaakt door keurslagerPeter van Alphen, bloemisterij-tuincentrum van Jaarsveld en De Mol drankenspecialist.

 

Gebleken is dat het klaverjasnieuws moeilijk te vinden is op de site van FC Driebergen. Daar wordt aan gewerkt is mij verteld. Nu moet er nog in de zoekfunctie klaverjassen ingevuld worden en dan komt het gedeeltelijk boven water. Hopelijk is dit snel oud nieuws.

Denk ook aan het marathon kaarten op zaterdag 14 januari 2012.

Daguitslag 4 November 2011

Totaalstand Jokeren 4 november 2011

Daguitslag 4 November 2011

Graag tot 18 november

A3

 

Volgende avonden

9          december

30        december