De F16 heeft zijn eerste overwinning behaald

Ondanks dat we bijna alle wedstrijden nog verloren hadden, hadden onze jongens er nog steeds vertrouwen in, dat ze een keertje konden winnen. Elke week werd er steeds beter gespeeld. Dat moest toch een keer beloond worden met een overwinning.

We hebben een heerlijke wedstrijd gespeeld tegen de VV de Dreef F4. Wij hadden een wissel, dus dat was wel even lekker. Vanaf het begin, had de F16 de bal en bleef rond het doel van de tegenpartij spelen. Saber maakte al snel de eerste doelpunt.

Er werd al een beetje overgespeeld en dat ontbrak er de afgelopen wedstrijden nog eens aan. Door nog een doelpunt van Saber ging de F16 de rust in met 2-0. De jongens roken de overwinning en waren al blij. Je had die gezichten moeten zien.

De 2e helft werd keeper Guus vervangen door Mees. Jammer voor onze keeper Guus, want hij had zijn kwaliteiten niet kunnen laten zien.  Deze helft had de tegenpartij meer kans, misschien omdat onze jongens moe waren, en ze de ruimte kregen. Er werd gescoord door VV de Dreef 2-1. Maar onze jongens bleven komen. Af en toe werd er even door de ouders gecoacht en geroepen dat ze moesten aanvallen. ( met de goede bedoelingen natuurlijk) En zo kwamen we weer bij het doel van de tegenpartij en kon er door Saber 2 keer gescoord worden. Het was inmiddels 4-1.

Saber werd even gewisseld,maar dat maakte niet uit want door een goede samenwerking tussen Jeffrey en Ilias, kon Ilias de 5-1 maken. Na penalty’s genomen te hebben, gaven we onze tegenspelers netjes een hand en dronken nog wat samen een glaasje aanmaak. En zo sloten wij deze leuke wedstrijd af.

Ouders trots en voor de kinderen kan dit weekend niet meer stuk