De Woerd blijft ons Sportpark!

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

De Landelijke Eenheid (voormalig KLPD) krijgt géén extra ruimte in Driebergen. Via een bericht in het Algemeen Dagblad werd dit voor FC Driebergen positieve bericht gemeld door wethouder Gerrit Boonstra van onze Gemeente. Er is geen nieuwe locatie gevonden voor de sport en ook de provincie ziet het niet zitten.

Sportactiviteiten in Driebergen blijven dus geconcentreerd op de huidige plek. Voor alle gebruikers van Sportpark de Woerd is dit goed nieuws. Er is jaren geïnvesteerd om het park en de faciliteiten duurzaam te verbeteren. Die investeringen zijn dus niet voor niet geweest.

Voorzitter Erik Zegwaart “Als FC Driebergen gaan we op dezelfde weg door. De continuïteit van voetbal in Driebergen en omgeving is belangrijk. Het voorziet in een grote behoefte om jong, oud en alles wat ertussen zit te laten bewegen en duurzaam met elkaar te verbinden”.

Als sportclub is FC Driebergen volop in beweging. De instroom van de jeugd is goed en voor volwassenen groeit het voetbalaanbod. G-voetbal voorziet al jaren in een behoefte. Voor 60-plussers is er het walking (en talking) voetbal op woensdagmiddag.

Qua accommodatie gebeurt er ook van alles. LED-verlichting is net gerealiseerd op alle velden. Onderzocht wordt of we met zonneboilers betaalbaar kunnen blijven douchen. Voor de kleintjes is een speeltuintje voorzien en sinds corona groeit de vraag naar outdoor fitness. Kortom nog meer bewegen en sporten in de buitenlucht!

Tot gauw weer op ons mooie Sportpark,

Het bestuur van FC Driebergen