Desto met 0-2 te sterk voor FCD

Paul Brink Advies

FC Driebergen heeft in zijn thuiswedstrijd niet voor een verrassing kunnen zorgen daar DESTO er met 0-2 vandoor ging.

Een uitslag waar iedereen na afloop mee kon leven omdat de gasten kans op kans vooral in de 1e helft om zeep hielpen en ook dankzij weer uitstekend keepers werk van Michel van Bruggen.

De thuisclub begon goed aan de wedstrijd en domineerden vooral in de eerste 20 minuten met kleine kansen voor Joeri Vonk en Abate Nyamsi die helaas geen doel troffen maar na dit goede begin kwam DESTO steeds beter in het spel en dicteerde de strijd met de al gememoreerde vele kansen die niet benut werden.

De gasten moesten tot de 32e minuut wachten op de 0-1 een doorbraak werd beheerst afgerond.

FC Driebergen had ook nog de pech dat in de 44e minuut spits Koen van Dijk met een bovenbeenblessure het veld moest verlaten en zodoende kon zijn vervanger Stijn Post zijn debuut in de hoofdmacht maken en dit de rest van de wedstrijd goed deed. De 2e helft begon net zoals vanaf het begin een aandringend FC Driebergen dat al in de 46e minuut een grote kopkans kreeg maar deze bal werd door Paul van Hofwegen tegen de bovenkant van de lat gekopt, een kwartier domineerde de thuisclub maar uit dit lichte overwicht geen enkele echte kans kon creëren.

En vooral nadat bij een uitval van DESTO het in de 55e minuut 0-2 werd was de ban gebroken en kwam de thuisclub er niet meer aam te pas, Het waren de gasten die het beste van het spel hadden en dit ook niet meer uit handen gaven ondanks de goede wil van FC Driebergen en zo werd ook deze wedstrijd verloren en door de resultaten van de concurrentie staat FC Driegen op de laatste plaats en zal toch wat puntjes moeten gaan sprokkelen.

Zaterdag 11 november as is men vrij.

Zaterdag 18 november 2017 de moeilijke uitwedstrijd in en tegen Benschop een van de koplopers aanvang 14.30 uur