Dik verdiende winst voor JO10 1

Kapsalon Rob

Zaterdag 14 april maakte de JO10 1 zich op voor het duel tegen PVCV JO10 2 uit Vleuten. Thuis op 3A staan de jongens er om 10.00 uur helemaal klaar voor. Al snel blijkt Driebergen de sterke partij en laten ze een mooi staaltje voetbal zien.

Tristen neemt de bal gelijk over van Vleuten, gaat op het doel af en schiet naast. Na een counter maken Tristen, Lars en Marnix goed van de gelegenheid gebruik om samen te spelen binnen de 16. Driebergen blijft in de lead: een voorzet van Lars op Naut, Tristen over links, Marnix speelt weer op Naut resulterend in een corner voor Naut. Vervolgens moet Driebergen even in actie komen op het achterveld maar al snel is de bal weer voor. Marnix speelt door naar Naut, Naut zet voor en Tristen scoort de 1-0.

Dan gaat het snel: Marnix maakt de 2-0 en Tristen na een slalom de 3-0. Bas krijgt alle ruimte en raakt buitenkant paal. Lars zet strak voor op Daan die de 4-0 erin poeiert. Een corner van Lars op Bas, twee pogingen van Marnix op het doel en dan een counter: ondanks de snelle verdedinging van Bas een schot hoog in het doel, net te hoog voor keeper Milan, 4-1. Net voor rust scoort Marnix de 5-1, wederom uit een voorzet van Lars.

Ook de tweede helft komt PVCV er nauwelijks tussen. Tristen neemt de bal gelijk mee van achter voor de 6-1. Een schot op doel van Lars gaat over naar Marnix die het 7e doelpunt maakt. Wederom mooi samenspel, dit keer van Lars, Daan en Geander. Vleuten weet er nog een tweede doelpunt uit te persen. Een vrije trap wordt goed gekeept door Milan. Naut maakt de 9-2 en Bas rond de wedstrijd door het midden af met het 10e en laatste doelpunt.

Een mooie wedstrijd voor de toeschouwers, waarin de jongens hun techniek en samenspel prima hebben kunnen oefenen. Een verdiende dikke winst voor onze jongens en nog steeds bovenaan in de poule!