DIRK Makelaars Taxateurs BV verlengt het sponsorcontract voor 3 jaar

DIRK Makelaars is inmiddels een vertrouwd gezicht op de club met een mooi doek achter het doel op het hoofdveld. Maar ook online zie je zijn banner regelmatig voorbij komen. Daarnaast is Dirk Boon al jaren lid van de gezelligste business club van de Utrechtse Heuvelrug. Binnenkort komt er nog een mooi bord bij, bij de ingang van het terrein naast de fietsenstalling. We zijn blij dat Dirk en Mandy met hun bedrijf de club steunen met deze mooie sponsorbijdrage.

“Toen Rogier de Mol vroeg aan ons of we wederom voor 3 jaar sponsor wilden zijn van FC Driebergen zeiden we natuurlijk meteen JA. Niet alleen dragen we FC Driebergen een warm hart toe maar onze zoon speelt al vanaf de F-jes bij de club en nu in JO17-1”.

DIRK Makelaars Taxateurs BV is gevestigd in Zeist en Dirk Boon is al meer dan 30 jaar woonachtig in Driebergen-Rijsenburg. Zij verkopen, taxeren en kopen aan voor klanten in de ruime regio maar in het bijzonder ook veel in Driebergen-Rijsenburg.

DIRK Makelaars is een makelaar die weet waar hij het over heeft, hij is goed bereikbaar en regelt graag alles voor u tot in de puntjes. Hij neemt graag voor u alles uit handen wanneer u uw huis wilt verkopen. DIRK Makelaars helpt u ook graag bij de aankoop van een ander huis, een goede deskundige begeleiding is heel belangrijk. Maar ook voor de taxatie van uw woning voor bijvoorbeeld een hypotheek kan DIRK voor u verzorgen. Kortom voor verkoop, aankoop of taxatie van een woning, dan is DIRK Makelaars het adres.

www.dirkmakelaars.nl