Driebergen vrouwen 1 wint verrassend van Oranje Wit!

Grafisch Dienstencentrum Driebergen

Met de volgende 11 speelsters ging fc Driebergen dames 1 de strijd aan: Annabel, Lisa, Kaya, Ezgi, Lia, Laura A, Minouche, Noëlle, Tess, Mees en Laura S. Oranje wit destijds koploper van de competitie tegen Fc Driebergen de nummer drie. We wisten dat het geen makkelijke wedstrijd ging worden. Na een heerlijke lunch geregeld door de dames zelf waren ze zover. Nog steeds blijft het een raadsel wie de opdracht heeft gegeven om alleen lunch te maken voor de heren, blijft toch een leerpuntje om initiatieven voor de heren door te trekken naar de dames;)!

Na een prachtige solo van pupil van de week Lyn is het Eendelijk is het zover en kan er afgetrapt worden op Sportpark de Woerd.

De Driebergse dames hebben er veel zin in en dat blijkt vooral wanneer verloren dochter Marije ook eens op goal schiet 1-0!
Je ziet dat de dames het gevoel en vertrouwen krijgen, vandaag is er iets mogelijk!
Met dat gevoel komen de Driebergse dames de kleedkamer uit. De aftrap is net genomen en de bal is beland bij Minouche en die ziet Laura S vertrekken en geeft de bal heerlijk achter de verdediging en daar weet Laura S wel raad mee, 2-0. De dames blijven goed en kalmpjes en spelen de wedstrijd rustig uit! Queen of the match is de onvermoeibare Noëlle!

Aankomende wedstrijd om half 3 staat er een spannende wedstrijd tegen de nieuwkommer van de winterstop VV Achterveld vrouwen 2! Dit wil je niet missen:)