E1 neemt afscheid…

De E1 die afgelopen jaar kampioen werd onder de bezielende en betrokken leiding van Mohammed Ajiach en Marco van den Brink nam afscheid van elkaar op een toplocatie, oftewel de tuin van teammanager en zijn familie Verhagen!
Het werd een vrolijk afscheid , met een klein traantje, waarbij zelfs nog even bezoek werd gebracht aan een werkadres van onze duizendpoot Marco van den Brink. Wie weet herkent u de locatie op de foto waar de jongens van de E1 allerhartelijkst werden ontvangen.

De spelers zullen volgend jaar allen weer een nieuw positief team E en D ontmoeten en hun opgedane voetbalvaardigheden die ze hebben bijgeleerd niet vergeten! Voor Floris van den Berg zit er zelfs meer in het vat wellicht;  het oog van FC Utrecht en zelfs Ajax heeft hem gesp
ot. Fijn voor FCD dat talenten zich kunnen ontwikkelen en gezien worden!
We wensen met z’n allen Boudewijn de Jongh heel veel geluk, plezier en succes met zijn tennnistoekomst waar hij zich nu volledig op zal gaan richten. We hebben van je genoten bij onze club!

Dit team heeft ervoor gezorgd met hun kampioenschap dat de E1 volgend seizoen hoofdklasse E mag starten. Dat houdt in dat ze 9-9 gaan spelen op een groter veld. Super goed gedaan Mounir, Boudewijn, Chris, Jort V, Luuk, Floris, Jort S, Sallaheddine, Steyn en hun begeleiders, Mohammed & Marco& Felix.
FCDE1Bedankt