E1 pakt volle winst uit tegen DOVO

Na het eerst gelijkspel in de competitie, stond nu de E2 van DOVO uit op het programma. Op papier een te kloppen tegenstander, want zij hadden de eerste wedstrijd verloren. Na een toeristische route trad het hele team aan op het gras van DOVO.

Na het eerst fluitsignaal zette de E1 meteen druk. Het team had de taak gekregen om Justus goed aan te spelen op het middenveld. En daar hebben ze naar geluisterd. Met mooie combinaties was er mooi aanvallend spel. DOVO had niet veel in te brengen, mede door de achterhoede van de E1. Joop was soeverein centraal in het midden. De passes van Joop gaan ook steeds beter en harder!

Nic lijkt wel erg gewend op zijn achterhoedeplek, want de scherpte die hij voorin heeft, heeft hij achterin ook! En aan de andere kant was het Joost die zich niet gek liet maken en met goede passes de bal goe weet uit te verdedigen. Thomas achterin als felle aanjager en opkomer maakt de achterhoede tot een compleet ingespeeld team.

Ondanks de vele kansen was er nog niet gescoord. Maar een goed eind in de 1e helft was het dan zover: Sem liet de 0-1 op het scorebord aantekenen. DOVO liet het er niet bij zitten en bij de corners waren de fysieke spelers van DOVO sterk. De ouders langs de kant hielden de adem even in… Gelukkig scoorde DOVO niet tegen en haalden we de rust met de kleine marge.

Na de rust speelde het TEAM als geen ander. Mooie combinaties, opkomende verdedigers, en terugkomende middenvelders. Wat wil je nou nog meer? Nou doelpunten natuurlijk. En die kwamen er. Sem mocht op aangeven van Thomas de 0-2 noteren, Justus de 0-3, weer op aangeven van Thomas. Sem pingelde lekker door en maakte een combinatie met Justus mooi af: 0-4.

De tegenstander bood nu niet veel weerstand meer en de ruimte tussen de linies werd groter. Uit een corner scoorde Justus de 0-5. Nic mocht het ook nog even in de spits proberen en was weer een paar keer gevaarlijk voor het doel. Jerre had een fantastische redding, toen bij de stand 0-1 er een speler alleen op hem afkwam, maar hij redde fantastisch. Boudewijn heeft weer de nodige kilomters op het veld gemaakt en mooie combinaties laten zien. Ook al was het een fysieke tegenstander, hij laat zich niet van de wijs brengen enĀ  vecht voor de bal!

UIteindelijk was het Thomas die met een prachtige dribbel de 0-6 liet zien. Daarbij liet de matig fluitende scheidsrechter het en maakte hij een einde aan de wedstrijd.

Lekker even penalties nemen, handjes geven, teamfoto maken, douchen, lol trappen en complimenten van de coach ontvangen: want IEDEREEN had prima in DIENST van het TEAM gespeeld. Nu nog even kijken hoe de foto’s er uitzien! De spelers kozen Thomas tot Man-of-the-Match. Wij stijgen door deze overwinning naar de 3e plaats op de ranglijst!

Op naar de volgende wedstrijd: bekeren, en eindelijk weer eens thuis.

Roland