E2 haalt eerste drie punten dik verdiend binnen

Soms zijn dingen veel mooier als je er even op moet wachten. Wat afgelopen zaterdag anders een gewone competitiewedstrijd tegen Valleivogels E1 was geweest werd nu de wedstrijd waar alle talentvolle puzzelstukjes van onze E2 eindelijk in elkaar vielen. De eerste drie punten werden zeer overtuigend binnengehaald en het zoet der overwinning smaakte bijzonder goed.

In een heerlijke wedstijd pakte de E2 gelijk vanaf de start het initiatief en scoorde al binnen vijf minuten de openingsgoal. Een afvallende bal werd lekker ingeschoten, waardoor de stand op 1-0 kwam. Nog geen 10 minuten later kwam de 2-0 op het scorebord, waardoor Valleivogels toch enigszins beteuterd op het veld rondliep. Alle goede bedoelingen van hen na de rust werden gelijk de grond ingeboord door een snel doelpunt van FC Driebergen uit een prachtige aanval. Een stand van 3-0 moest toch voldoende zijn om de overwinning binnen te slepen?

Valleivogels richtte zich nog een keer op, scoorde de 3-1 en kreeg hoop op een ommekeer. Maar de jongens van FC Driebergen speelden met hart en ziel en hielden goed stand, waardoor hun eerste overwinning een feit werd. Door goed samen te spelen en de bereidheid te tonen om voor elkaar te werken werd de tegenstander eigenlijk verrassend eenvoudig aan de kant gezet. Hulde voor onze jongens, die zo naar deze overwinning snakten: Janniek, Jordy, Thijs, Saber, Joost, Diede, Indy, Mo en Redouan – ga zo door!

PS: Uit bijgeloof was ik gestopt met het noteren van de doelpuntenmakers, want dat leverde steeds een verloren wedstrijd op. Vandaar dat in het bovenstaande verslag geen namen bij de doelpunten staan. In dit geval volkomen terecht, want de overwinning was een echte teamprestatie.

Eric