Eerste FC DRIEBERGEN open darts groot succes

In een volle kantine van de FC Driebergen streden een groot aantal koppels om de titel “eerste winnaar van de FC Driebergen Open Darts 2012”. Een prachtige mix van jong en oud talent, oudgedienden en nieuwkomers plus een flink aantal toeschouwers zorgden voor een zeer gezellige en geslaagde avond. De oude Dalto-traditie heeft zich dus moeiteloos voortgezet!!

Na het scheiden van de jongens en de mannen, spreekwoordelijk gezegd, werd er gestreden in een (knock-out) winnaars- en een verliezersronde.. De finale van de verliezersronde leverde een strijd op tussen “The Wolves” (Hans Dame/Ben Adema) en “De Slankies” (Andor Schimandl/Raymond Groeneboom). Dit leverde de winst plus een aandenken voor in de kast op voor The Wolves.

De finale van de winnaarsronde ging tussen de talenten “De Pijlenprikkers” (Jens Schoenmakers/Tim Butje) en oudgedienden “GiroSchaap” (Rogier Fonteijne/Maurits Schaap).

Uiteindelijk gingen De Pijlenprikkers er met de winst vandoor, zij hebben zich eeuwige roem verschaft door zich winnaars te mogen noemen van de allereerste FC Driebergen Open Darts!!

Tot slot willen wij iedereen bedanken die deze geslaagde avond hebben mogelijk gemaakt! Voor een sfeerimpressie, zie de foto’s.. De organisatie.