Eerste prijs van het seizoen binnen

Op zondag 19 augustus 2012 heeft de voormalige D-5 nog deelgenomen aan het Bredewold toernooi bij vv Beekbergen. Het zogenaamde starterstoernooi.

Op deze zeer warme dag zijn de jongens vol goede moed ( en zonder enige training) begonnen aan de eerste wedstrijd tegen vv Beekbergen D-3. Deze wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning met duidelijke treffers van Saban. Na een lange drinkpauze werd gespeeld tegen Orderbos D-1. Deze wedstrijd werd zeer spannend en er viel maar 1 doelpunt in het voordeel van Fc Driebergen. Deze goal werd, na een mooie voorzet, door Edison goed ingetikt.

Onze verdediging kreeg het nog wel zwaar. Ramazan, Jelle, Hessel en Job moesten nog hard werken om de aanvallers van het doel te houden. Door goed optreden van onze keeper Hedde werd er geen tegen doelpunt gemaakt.

De laatste wedstrijd kregen we tegenstand van vv Beekbergen D-2.  Hier had onze verdediging rust. We waren constant op de helft van de tegenpartij en het middenveld, Bas, Hylke en Daan hebben hard gewerkt om de aanvallers te voeden. Het was lastig om te scoren maar door een mooie steekpass van Bas op Martijn die afmaakte met een mooi afstandsschot werd het 1-0 voor Fc Driebergen. Deze stand bleef ook tot het einde van de wedstrijd.

Uiteindelijk na 3 gewonnen wedstrijden (volle 9 punten)  mocht Fc Driebergen met de 1e prijs naar huis gaan.

Ondanks de warmte en geen trainingsvoorbereiding hebben de jongens al in de eerste wedstrijd het spel goed opgepakt en en fantastisch gespeeld.

Jongens…..top gedaan en van harte met de eerste prijs van dit seizoen voor Fc Driebergen en voor de meeste veel succes in de C-6.

Rob en Martijn.