Eerste punten F2

Afgelopen zaterdag, 22 november, hebben de jongens van de F2 de eerste punten gepakt in de competitie. Ze waren er al een aantal keren dicht bij en in de beker hadden ze al laten zien dat het kon. De F2 zit in een pittige competitie die verder alleen uit F1-teams bestaat, o.a. van Kampong, Hercules, Houten, CDW en Focus07.
In een spannende wedstrijd hebben de jongens j.l. zaterdag met 3-2 gewonnen van Delta Sport uit Houten, in Houten. Na een overrompelende start van FC Driebergen (0-1) werd Delta Sport geleidelijk sterker. Vooral via corners stichtten ze gevaar en daar vielen, nog voor rust, 2 doelpunten uit (2-1). FC Driebergen leunde op de counter en deed dat in het restant van de wedstrijd een aantal keren scherp en tweemaal succesvol.
De 2-3 was goed getimed, want die viel vlak voor tijd (2-3). Delta Sport drong de hele tweede helft aan, maar o.a. door gebundeld verdedigen en uitstekend keeperswerk van Christiaan Wildeman (goede timing bij het uitkomen) bleef de stand lang 2-2 en uiteindelijk dus 3-2 in ‘ons’ voordeel. Michel (de vader van Sven van de Bijl) had voor de wedstrijd al gezegd dat er ‘iets moois in de lucht hing’, en dat bleek!
De overwinning geeft de jongens moed voor de pittige thuiswedstrijd tegen koploper Kampong a.s. zaterdag.